I KEČUP MŮŽE BÝT DELIKATESOU
Hradecké delikatesy jsou rodinným podnikem, který vyrábí dochucovací omáčky, oleje, pesta, zavařeniny, džemy a mnohé další výrobky. A to všechno ručně a s velkou pečlivostí a ze surovin z nejšetrnějšího ekologického pěstování, čemuž odpovídá výsledek. Chutě neustále rozvíjí tak, aby co nejlépe lahodily chuťovým buňkám českých strávníků, proto dbají i na zpětnou vazbu od nich. K výsledné receptuře tak mohou přispět sami zákazníci.
Věděli jste, že kečup jako takový je původem z Číny, a ne z USA? K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření na celém světě. I když je kečup dnes často degradovaný jako dochucovadlo pro děti a podle některých jen kazí chuť, tak opak může být pravdou.
Kečup od Hradeckých delikates vyniká nejen svou chutí, ale hlavně složením. Neobsahuje žádná umělá aromata, éčka ani stabilizátory a konzervanty. Stačí se jen podívat na složení: drcená a sušená rajčata, třtinový cukr, vinný ocet, cibule, 100 % citronová šťáva, zázvor, mořská sůl a směs koření (bílá a černá hořčice). Navíc není zahušťovaný škroby ani jinými zahušťovadly a je přirozeně bezlepkový.
Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masu, zelenině, tofu nebo klobáskám.
Jemný kečup od Hradeckých delikates si můžete spolu s dalším nákupem objednat na e-shopu Košík.cz.